Back to All Events

Futurefab Academy: Fremtidens fabrikation — Ny Teknologi & Designtænkning

  • UNDERBROEN 31 Christians Brygge København K, 1219 Denmark (map)

FutureFab Academy-kurset vil du få en introduktion til de grundlæggende principper for at arbejde med designtænkning som metode. Gennem en hands-on-workshop får du mulighed for at prøve konkrete prototypeudviklingsøvelser, der blandt andet og laserskærere som prototype- og innovationsværktøjer. 

Formålet er at give dig en både teoretisk og praktisk forståelse af, hvordan udviklingen inden for ny teknologi og prototyping i dag giver en række nye muligheder for at skabe mere fleksible og effektive innovations – og produktudviklingsprocesser.

I et bredt samarbejde med ledende prototype eksperter udbyder Dansk Design Center et nyt kursusformat. Kurset klæder små og mellemstore virksomheder på til at udvikle deres produkter ved hjælp af strategiske designmetoder og prototype-værktøjer.
 
Kurset henvender sig til dig, som arbejder med produkt- eller serviceudvikling i en mindre eller mellemstor virksomhed, og som ønsker at blive bedre til at skabe en lind strøm af nye idéer – og ikke mindst teste dem kunder. Kurset giver dig et nyt innovations-mindset – sammen med konkrete redskaber og metoder – som du kan tage med hjem og implementere direkte i dit daglige arbejde. 

Kurset udbydes af Dansk Design Center i samarbejde med IdemoLab, FabLab RUC, Maker og foregår i UNDERBROEN – Københavns nye avancerede værksted for design og digital fabrikation.

FutureFab Academy afholdes onsdag den 1. marts 2017  i værkstedet UNDERBROEN, 
Christians Brygge 31, 1219 København K.

Kursusgebyr: 5799 kr. pr. deltager.
http://danskdesigncenter.dk/da/arrangementer/futurefab-academy

 

Later Event: March 9
MAKER MeetUP #1